Henkilöstövuokrausyritys

Ohjaamme oikean henkilön oikeaan paikkaan

Vuodesta 2010 alkaen olemme toimineet henkilöstövuokrausyrityksenä.
Se tarkoittaa, että vuokraamme henkilökuntaa ja osaamista toisille yrityksille, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat osaavia työntekijöitä. Palvelemme niin lyhyemmissä kuin pitkäaikaisissa toimeksiannoissa. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Scroll down
MARINPOOL

Asiantuntevaa
osaamisen
välitystä

Olemme pieni mutta persoonallinen henkilöstövuokrausyritys. Olemme hyviä välittämään arvokasta osaamista hyvin erilaisilla aloilla toimiville yrityksille. Mutta olemme myös hyviä luomaan henkilökohtaisia suhteita.

MIKSI MARINPOOL?

Mietitkö, miksi nimemme viittaa mereen? Vastaus on se, että meillä yrittäjillä on juuret veneteollisuudessa. Se on edelleen erikoisalaamme, mutta repertuaarimme on nykyään paljon laajempi. Juuri nyt meillä on henkilökuntaa rakennus-, sähkö- ja autoalalta.

SCANDINAVIAN TEAK DECK AB

MarinPool on myös ulkomailla toimintaa harjoittavan Scandinavian Teak Deck AB:n tytäryhtiö. Siksi etsimme myös työvoimaa, joka voi ajatella työskentelevänsä Suomen rajojen ulkopuolella. Ehkä sinä olet se henkilö, jota etsimme?

Meistä

Yksilö keskiössä

Olemme pieni yritys ja näemme sen vahvuutena. Koska meitä on lukumäärällisesti vähän, se tarkoittaa käytännössä sitä, että voimme työskennellä lähellä henkilökuntaamme, sopimuksen allekirjoittamisesta toimeksiannon päättymiseen. Huolehdimme siitä, että työntekijämme viihtyvät, niin meidän kanssamme kuin asiakasyrityksissä.

Rakkaus käsityöläisyyteen

Toimimme Pohjanmaalla, jossa käsityöläisyydellä on pitkät perinteet. Siinä on kyse arvokkaasta kokemuksesta, joka on siirtynyt eteenpäin sukupolvelta toiselle. Välittämällä työtä taitaville käsityöläisille huolehdimme siitä, että tämä perinne jatkuu myös tulevaisuudessa.

Veneistä työllistämiseen

Sanotaan, että jokainen loppu on uuden alku. Juuri näin tapahtui silloin kun MarinPoolin pohja luotiin. Historiamme alkoi siitä, että valmistimme veneitä Anytecille Ähtävällä. Kun se aikakausi päättyi, vaihdoimme alaa ja meistä tuli henkilöstövuokrausyritys. Tänä päivänä välitämme työvoimaa periaatteessa alalle kuin alalle.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

Onko sinulla tai yritykselläsi henkilökunnan lisätarvetta? Tai oletko valmis uran seuraavaan askeleeseen ja etsit töitä?

Kummassakin tilanteessa, ota yhteyttä meihin, niin hoidamme loput. Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä, kun meillä on jotakin tarjolla.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko lisätietoja? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Lähetä sähköpostia johanna.joutsen@marinpool.fi tai soita 0408375892.

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.